REKOMANDUAR HOT

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

REKOMANDUAR HOT

Në çdo cep të botës që ju do të gjeni një SOUTLIER makine

Baoding ngritja Machinery Works, e cila u krijua në vitin 1976, është një ndërmarrje kyç prodhim seri të gjerë të bllokon Zinxhiri, me më shumë se 120 teknikë dhe punëtorë të kualifikuar dhe duke mbuluar një sipërfaqe prej 5,800 metra katrorë. Fabrika është e vendosur në qytetin e famshëm Baoding, e cila është shumë afër në autostradë të Pekinit në Shenzhen.